WestWind Challenge Hack, 11. november 2021 @16.30

WWC event grafik med Jan Gintberg

Jan Gintberg og WestWind Challenge inviterer studerende med interesse i den grønne omstilling og transport til event i RESCUE Lab d. 11. november.

Komikeren Jan Gintberg – som også er idemanden bag WestWind Challenge – fører dig sikkert igennem aftenens program, hvor du sammen med 20 andre udvalgte studerende med forskellige fagligheder skal udvikle et koncept (inddelt i mindre grupper).

Hvad går eventet ud på?

Konkret skal I arbejde med at udvikle et koncept til et seks-timers beta-event under overskriften “Endurance Challenge”, som skal være en del af det kommmende WestWind Challenge. Endurance Challenge er et race for op til 50 elbiler, som skal afholdes d. 28. maj 2022.

I selskab med Jan Gintberg og op til 20 udvalgte medstuderende skal du komme med konkrete forslag til formatet på Endurance Challenge – hvad det skal indeholde, hvordan det skal afvikles, og hvordan man kan måle deltagernes indsats og bilernes performance etc.

Vi skal nok klæde dig godt på til opgaven, og vi lover dig en aften i godt selskab og rigeligt med brændstof til hovedet og maven undervejs.

Kan jeg vinde noget?

Gruppen, som leverer det bedste forslag til koncept, præmieres med muligheden for at deltage i Endurance Challenge d. 28. maj 2022 i en bil, som WestWind Challenge stiller til rådighed. Alle deltagere får billetter som tak for indsatsen og mulighed for at tage op til fire venner eller familiemedlemmer med.

Vi søger studerende, som har interesse i den grønne omstilling, og som har evner og kompetencer inden for et eller flere af følgende områder: Teknologi, data, strategi, konceptudvikling, forbrugeradfærd, oplevelsesøkonomi eller noget andet som er brugbart, når man skal udvikle koncepter.

Deltagerne inddeles i 4–5 grupper – hver gruppe udvikler deres bud på et koncept.

For at deltage skal du “ansøge” om en plads ved at udfylde formularen herunder og kort begrunde, hvorfor du mener at du bør have en af pladserne. Der er plads til 20 studerende, og vi håber at få ansøgere fra forskellige studieretninger. Deltagerne udvælges blandt ansøgerne fredag d. 5. november og vil få direkte besked via den mailadresse, de registrerer sig med herunder.

16.30: Dørene åbner

16.45: WWC Endurance Challenge kick-off – info og målsætning for dagen samt gruppeinddeling

17.10: Gintberg peptalk

17.20: Brainstorm del 1 – gruppearbejde: format, design, værdiskabelse, take-aways

18.30: Aftensmad

19.00: Konceptualisering – gruppearbejde

20.00: Gruppepræsentationer

20.40: Votering

20.45: Vindergruppe kåres – hyldest, håndbajer og tak for i dag!

WWC graphic

Om Endurance Challenge

Endurance Challenge er en konkurrence for elbiler og -varevogne, hvor kendisser, politikere, almindelige borgere og erhvervsvirksomheder skal dyste og teste el- og varebilers rækkevidde og ladetid i normaltrafik i og omkring Ringkøbing-Skjern Kommune. Udover bilernes respektive teknologiske muligheder vil Endurance Challenge også fokusere på ladeinfrastruktur i området (eller mangel på samme) samt køreadfærd.

Endurance Challenge vil indgå som et hovedelement i det overordnede WestWind Challenge, der afvikles som en mindre festival og storskærmsevent, styret af Jan Gintberg og Frank Hvam den 28. maj 2022 i Ringkøbing.

Om WestWind Challenge

WestWind Challenge er ambitionen om at skabe verdens mest innovative og værdiskabende eventplatform for fossilfri transport i Ringkøbing-Skjern Kommune. Det er en årligt tilbagevendende begivenhed, der på tværs af grænser, generationer og brancher skal anspore individer, organisationer og samfund til at tage aktivt del i udviklingen af fremtidens grønne transport. Projektet er forankret i en almennyttig forening etableret af Vestas, Ringkøbing-Skjern Kommune, Aarhus Universitet og Naturkraft.

WestWind Challenge står på 3 ben:

De tre ben i WestWind Challenge

Over de næste 3 år skal WestWind Challenge udvikles, vækste og etablere sig som en markant international eventplatform.

Vision: WestWind Challenge skal være verdens mest innovative og værdiskabende eventplatform for fossilfri transport.

Mission: Vi vil skabe en bevægelse, der på tværs af grænser, generationer og brancher ansporer individer, organisationer og samfund til at tage aktiv del i udviklingen af en fossilfri transportsektor.

Eventet afvikles på dansk.

RESCUE Lab AU, Finlandsgade 27C, 8200 Aarhus.

Ansøg før tirsdag d. 9. november!

Hvis du udfylder formularen herunder, siger du ja til at modtage emails fra ORBIT Lab, AU Institut for Elektro- og Computerteknologi, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan til enhver tid framelde dig, men vi anbefaler at du forbliver på listen indtil evenet er afholdt. Check også vores Privacy Policy.

Hvis du har spørgsmål til eventet er du velkommen til at kontakte Chris Kroer Jensen, CEO, WestWind Challenge: ckj@westwindchallenge.com eller Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ece.au.dk.