DATA 4.0 – Cyber Security, November 24th 2020

Event #5 i Data 4.0-netværket for studerende, folk fra industrien, startup-miljøet og andre interesserede

I dette femte arrangement i rækken skal det handle om Cyber Security.

Rasmus Steiniche der er CEO i neurospace vil indlede med nogle gode praktiske råd til hvordan virksomheder kan arbejde med sikkerhed i relation til data, sensorer og det at have data placeret i skyen.

Herefter vil Michael Foldrup, som er Systemsikkerhedsofficer ved Føringsstøtteregimentet i Hæren, fortælle os om, hvordan han arbejder med IT-sikkerhed både på operativt og strategisk niveau. Og selvom der vil være visse detaljer, han selvfølgelig ikke kan afsløre, tør vi godt love, at du får et godt indblik i, hvordan man konkret kan arbejde med cyber security.

Om Data 4.0

Den fjerde industrielle revolution, Industri 4.0, forsyning 4.0 er for nogle er en masse buzzwords og prangende teknologier, såsom Machine Learning, Internet of Things, Big Data og Cloud, som ofte forvirrer mere end de oplyser. Ikke desto mindre dækker disse begreber over en vifte af anvendelige teknologier, som er nøglen til optimering af både omsætning og produktion. Der er uudnyttet potentiale, både for virksomheder og nuværende samt kommende medarbejdere. Samtidig medfører denne trend nye begreber, behov for nye teknologier, leverandører og implementeringsmetoder.

Vi har valgt at samle det hele under en paraply, som vi kalder Data 4.0-netværket, hvor vi vil udbrede viden omkring disse nye teknologier og begreber.

Formålet med Data 4.0-netværket

Danske forsynings- og industrivirksomheder kæmper med at indsamle og udnytte data og mange studerende med teknisk faglighed er ikke oplyst om de mange spændende muligheder i den industrielle sektor. Data 4.0-netværket er et initiativ i samarbejde mellem neurospace og ORBIT Lab, Ingeniørhøjskolen AU. Netværket har til hensigt at bringe relevante kræfter sammen for at styrke den danske industris muligheder for bl.a. at opsamle og anvende data og optimere produktion og omkostninger.

15.00: Velkomst v. ORBIT Lab og neurospace
15.05: Praktisk sikkerhed i relation til data, sensorer og placering af data i skyen, v. Rasmus Steiniche, neurospace
15.15: Cyber security i Hæren, v. Michael Foldrup, Hæren

Om Rasmus Steiniche

Rasmus er tech-entreprenør, software-ingeniør, executive MBA, CEO og Co-founder af neurospace. Rasmus tror på, at machine learning kommer til at have en stor indflydelse på mennesker og industri – og gennem neurospace hjælper han industri- og forsyningsvirksomheder med at høste frugterne af at opsamle og bruge data.

Om Michael Foldrup

Michael Foldrup arbejder som Systemsikkerhedsofficer ved Føringsstøtteregimentet i Hæren. Igennem de sidste seks år har han arbejdet målrettet med systemsikkerhed i Hærens primære digitaliseringsprojekt, bl.a. med udvikling af digitale løsninger til understøttelse af planlægning og føring af militære operationer. Michael har en master i IT-organisation med speciale i IT-sikkerhed. Tidligere har Michael været mange år i Hæren som officer.

Dette arrangement er gratis at deltage i og åbent for alle som ønsker indsigt i, og evt. Indflydelse på den danske industris fortsatte overlevelse. Alle med interesse i emnet er velkomne, og vi opfordrer både tech-kyndige studerende og repræsentanter fra den danske industri og startup-verden til at deltage. Du behøver ikke at have deltaget i de to første arrangementer for at deltage i dette.

Dette event afholdes på dansk

Microsoft Teams. Du får tilsendt et link via e-mail på selve dagen for arrangementet.

Når du registrerer dig som deltager på dette event, siger du ja til at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab og neuropace, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. OBS! Formularen nedenfor kan godt drille i Firefox til Windows. Prøv en anden browser.

Hvis du har spørgsmål til eventet eller denne sides indhold, kan du tage fat i Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ase.au.dk / 93 52 14 47

eller Rasmus Steiniche, CEO neurospace: rasmus.steiniche@neurospace.io / 31412896.