DATA 4.0 NETWORK, Event #7, Cloud Computing, May 18th

Data 4.0 Network: Event #7 Cloudcomputing. May 18th @ 15.00

Event #7 i Data 4.0-netværket for studerende, folk fra industrien, startup-miljøet og andre interesserede

I dette syvende event i rækken under emnet Cloud Computing, vil Jesper Kjelds fra Aarhus Vand dele ud af sine erfaringer med projektet “OneWater”, hvor Aarhus Vand i samarbejde med VandCenter Syd og softwarevirksomheden Systematic har skabt en fælles dataplatform.

Via datapipelines leverer OneWater data, analyser og applikationer, som understøtter forretningen gennem datadrevne indsigter og løsninger og muliggør effektivisering og optimering af forretningsprocesser og beslutninger. Med OneWater bliver arbejdet med data en proaktiv og forretningskritisk proces, der beriger og styrker forretningen.
Læs mere om OneWater.

Den fjerde industrielle revolution, Industri 4.0, forsyning 4.0 lyder for nogle som en masse buzzwords, såsom Machine Learning, Internet of Things, Big Data og Cloud, som ofte forvirrer mere end de oplyser. Ikke desto mindre dækker disse begreber over en vifte af anvendelige teknologier, som er nøglen til optimering af både omsætning og produktion. Der er uudnyttet potentiale, både for virksomheder og nuværende samt kommende medarbejdere. Samtidig medfører denne trend nye begreber, behov for nye teknologier, leverandører og implementeringsmetoder.

Vi har valgt at samle det hele under en paraply, som vi kalder Data 4.0-netværket, hvor vi vil udbrede viden omkring disse nye teknologier og begreber.

Formålet med Data 4.0-netværket

Danske forsynings- og industrivirksomheder kæmper med at indsamle og udnytte data og mange studerende med teknisk faglighed er ikke oplyst om de mange spændende muligheder i disse sektorer. Data 4.0-netværket er et initiativ i samarbejde mellem neurospace og ORBIT Lab på Aarhus Universitets Institut for Elektro- og Computerteknologi. Netværket har til hensigt at bringe relevante kræfter sammen for at styrke den danske industris muligheder for bl.a. at opsamle og anvende data og optimere produktion og omkostninger.

15.00: Velkomst v. ORBIT Lab

15.05: Projekt OneWater, v. Jesper Kjelds, Aarhus Vand

Om Jesper Kjelds

Jesper Kjelds er Chief Digital Information Officer i Aarhus Vand og har arbejdet med den digitale transformation i Aarhus Vand igennem de seneste fire år.

Dette arrangement er gratis at deltage i og åbent for alle som ønsker indsigt i, og evt. Indflydelse på den danske industris fortsatte overlevelse. Alle med interesse i emnet er velkomne, og vi opfordrer både tech-kyndige studerende og repræsentanter fra den danske industri og startup-verden til at deltage. Du behøver ikke at have deltaget i de tidligere arrangementer for at deltage i dette.

Dette event afholdes på dansk.

Microsoft Teams. Du får tilsendt et link via e-mail, når du tilmelder dig til arrangementet.

Når du registrerer dig som deltager på dette event, accepterer du at modtage e-mail-updates fra ORBIT Lab og neuropace, fx ændringer i forbindelse med dette event. Du kan selv justere dine præferencer og til enhver tid afmelde dig mailinglisten. Dog anbefaler vi, at du forbliver på listen som minimum frem til eventet er afholdt, så vi kan oplyse dig om eventuelle ændringer. Du kan læse mere i vores Privacy Policy.

OBS! Formularen kan godt drille i Firefox til Windows. Prøv en anden browser.

What description fits you best?

Hvis du har spørgsmål til eventet eller denne sides indhold, kan du tage fat i Litte Dalsgaard, ORBIT Lab Community Manager: litte@ece.au.dk / 93 52 14 47